Rahsia Doa Makbul

Siapa Lagi Nak Doanya
& Hajatnya (Terdesak)
MUDAH MAKBUL Dengan Izin ALLAH SWT?

Adakah anda ada masalah kewangan? Masalah dengan pasangan? Dengan ahli keluarga? Dengan anak? Isu dengan tempat kerja? Dengan kawan-kawan?

Atau anda ada masalah kronik seperti sakit teruk? Hutang keliling pinggang?

Dah BUNTU tak tahu nak buat apa?

..Dengarkan Salah Satu Kisah AJAIB Nafas Doa Ini..

Nak Keajaiban Seperti Mereka?

Apa Itu Teknik Nafas Doa?

Nafas Doa adalah Teknik Pernafasan Untuk TENANG SECARA INSTANT supaya anda boleh FOKUS sebenar-benarnya untuk BERDOA.Ini adalah jawapan RINGKAS. Untuk merasai IMPAKnya, anda harus belajar SEPENUHnya agar anda merasai RESULT yang SEBENARnyaTenang + Fokus = Khusyuk

Kenapa penting KHUSYUK ketika berdoa?

- Bukti & Dalil -

Hadis daripada Abu Hurairah R.A bahawa Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud
“Berdoalah kepada Allah dalam keadaan kamu yakin bahawa ianya akan dimustajabkan. Dan ketahuilah kamu bahawa Allah SWT tidak akan memustajabkan doa yang datang daripada hati yang LALAI lagi ALPA.”- Riwayat al-Tirmizi (3479)

Nak Belajar Nafas Doa?

Workshop RAHSIA NAFAS DOA

Anda boleh belajar teknik Nafas Doa ini dalam “Workshop RAHSIA NAFAS DOA”Anda boleh selesaikan masalah dengan ikut langkah-demi-langkah yang ditunjukkan dalam workshop ini. Anda akan lihat masalah anda itu selesai satu… satu… dengan izin Allah

Ingat Ya!

Mohon jangan salah faham..BUKAN workshop Rahsia Nafas Doa ini yang mengkabulkan doa dan hajat anda. Workshop ini hanyalah “ALAT” untuk membantu anda untuk berdisiplin dalam BERDOA dan BERAMAL untuk menjemput Rahmat & Kasih Sayang Allah.DISCLAIMER : Hanya Allah yang berkuasa untuk MENGKABULKAN doa kita semua. Bukan workshop ini, bukan amalan kita, bukan doa kita. Tapi kehendak Allah. Sebagai hamba, kita hanya berusaha & berikhtiar.  

RESULT Pelajar Nafas Doa Yang Mengamalkan "Method Secret" ini!

Jualan setiap hari RM 1k - 3k dengan amalkan teknik Nafas Doa!

Alhamdulillah.. Lepas amal Nafas Doa, Allah lembutkan hati untuk orang bayar hutang RM40k. Sampaikan rasa nak sponsor orang lain belajar Nafas Doa juga.

Buat Nafas Doa Mohon pada Allah RM1500 untuk bayar ansuran hutang.. Tapi Allah bagi RM20k, dan ia bukanlah pinjaman!

Berapa Pelaburan Ilmu Yang Diperlukan?

Untuk info:Harga Official akan diumumkan dalam masa terdekat ini. Jadi sila daftar sebelum harga ini dinaikkan.

6 Sebab Kenapa Anda Perlukan "Workshop Rahsia Nafas Doa"

#1 Umpama Masuk Kelas Beribu Ringgit

(Ilmu Tak Ternilai)
Sebelum ini yuran untuk Workshop Rahsia Nafas Doa ialah RM50. Sekarang ia sudah dinaikkan kepada RM100. Selepas ini ia dinaikkan lagi setelah kami selesai upgrade sistem dan menambahkan lagi cabang ilmu pembelajaran. Pelajar yang telah mendaftar akan menikmati upgrade ini secara percuma. Jadi sangat rugi kalau anda tidak mendaftar sekarang sementara harga masih rendah!

#2 Ilmu Orang Lama Yang Rare

(tidak dapat dinilaikan)
Ada student kami yang berkongsi, ilmu ini diamalkan oleh arwah ayahnya.. Dan menjadi salah satu asbab majunya perniagaan mereka. Sehingga terbinanya 23 butik seluruh Malaysia. Bukan kecil tu.. InsyaAllah, untuk anda yang meniaga, sangat sesuai mempelajari Rahsia Nafas Doa.

#3 Sesi Q&A Majlis : Sesi Live Cara Guna Nafas Doa Minimum 2 Kali Sebulan

(anda nilailah sendiri)
Kami juga menjalankan 1 sesi Live tambahan secara PERCUMA, tiada bayaran tambahan di mana Kelas Live ini diadakan MINIMUM 2 KALI SEBULAN. Anda boleh bertanya direct dengan Cikgu Ash sendiri apa-apa persoalan berkaitan Nafas Doa. Anda perlu hadirinya, untuk alaminya sendiri.

#4 Terkini Lebih 1800 Result Testimoni

(sungguh ajaib..)

Walaupun ia baru sahaja lancarkan,  Kami dah terima lebih 1,800++ testimoni dan semakin bertambah hari demi hari.Anda boleh rujuk & baca sendiri kisah Miracle mereka di sini https://t.me/testimoninafasdoa

#5 Sekali Bayar Saja & Keahlian Seumur Hidup

(Tak Ternilai)
Biasanya ilmu mahal seperti ini kalau ada di pasaran pun, ianya mesti berharga ratusan atau ribuan ringgit. Ada juga yang perlu bayar secara bulanan! Tapi Workshop Rahsia Nafas Doa ni anda boleh belajar tanpa had ruang dan masa. Anda boleh akses di mana-mana sahaja dan boleh tengok berulang-ulang kali pada bila-bila masa. Setiap upgrade dan ilmu baru anda akan nikmatinya secara percuma!

#6 Boleh Kongsi Dengan Ahli Keluarga Terdekat. Beli Sekali, Guna Seisi Keluarga

(Amat Berbaloi..)
Tak perlu beli untuk setiap ahli keluarga anda. Anda beli sekali, anda boleh belajar bersama-sama mereka.Anak-anak..Isteri..Suami..Adik beradik..Mak Ayah..Jimat kan? Jadi anda boleh nilai sendiri. Berbaloi kan?Semoga anda & keluarga bersama-sama dapat capai impian & dimaqbulkan doa untuk dunia & akhirat..

Apakah Manfaat Yang Anda Akan Terima

Selain Itu.. Anda Juga Bakal Terima

Tak Cukup Dengan Itu.. Kami Nak Bagi Lagi

TAMBAHAN BONUS ISTIMEWA

Untuk anda yang mendaftar di Website ini sahaja. Kami akan memberikan EXTRA BONUS!
free-ebook-1.png
Anda Akan mendapat koleksi ebook ini secara percuma dan boleh berikan pada pelajar yang telah mendaftar dengan anda 1 of 1
Anda boleh tempah gambar dengan Puan Shakwa 1 of 1

Workshop Nafas Doa

Pelaburan Ilmu Untuk Kehidupan Lebih Baik – Dunia & Akhirat –

Copyright 2023 © Crafted with ❤ by Azma Zohri

Nak Keajaiban Macam Mereka?

SCROLL & BACA LAGI ...

Nak Keajaiban Macam Mereka?

SCROLL & BACA LAGI ...